Depozit preko kreditne kartice

Kako bi napravili depozit preko kreditne kartice, nekoliko stvari morate zapamtiti:

Je li Vaša kartica Međunarodna?

Kartica se smatra međunarodno važećom ukoliko ima 16 znamenki na prednjoj strani koje se odnose na broj kartice. Ako to nije slučaj, moguće je da je Vaša kartica lokalna te će biti potrebno zatražiti međunarodno važeću karticu od Vaše banke.

Posjedujete li karticu?

Ako posjedujete karticu tada bez problema možete staviti depozit. Ako je kartica u vlasništvu rodbine ili prijatelja tada će morati ispuniti naš obrazac za punomoć i oboje poslati svoje dokumente.

Jesu li Vaši osobni podatci za račun točni?

Ako podatci nisu točni i Vaše ime ne odgovara imenu na Vašoj kreditnoj kartici, to može biti problem. Zapamtite da kada dajete točne i precizne podatke isplata će biti obrađena bez problema.

Imate li dovoljno sredstava na Vašoj kartici?

Kada pokušavate napraviti depozit, zapamtite da morate imati dovoljno sredstava na Vašoj kreditnoj kartici koja dozvoljava promjenu valute s obzirom da obrađujemo naša sredstva u američkim dolarima.

Dozvoljava li Vaša banka online kupnju?

U nekim slučajevima, morat ćete tražiti dopuštenje vaše banke i kompanije kreditne kartice kako bi dopustili online kupnju. Ako imate nedoumice, molimo konzultirajte s njima.

Ponekad Vaš depozit može biti odbijen, ako se ovo dogodi nekoliko je stvari koje morate imati na umu:

Jeste li unijeli ispravan datum isteka?

Ovo se nalazi na prednjoj strani svih kartica.

Jeste li unijeli ispravan CVV2 broj?

Ovo se nalazi na stražnjoj strani kartice i to su 3 zadnja broja.

Jeste li unijeli cijeli broj kartice?

Zapamtite da svih 16 brojeva mora biti unešeno.

Jedan od najčešćih razloga za odbijanje depozita preko Vaše kreditne kartice je samo pogrešno napisana informacija tako da Vas molimo, uvijek provjerite prije nego nastavite. Ako ste provjerili sve informacije i dalje dobivate odbijenicu tada Vam preporučamo neke od naših alternativnih metoda plaćanja.


Availability depends on your country